SYDNEY!!!


Hemkommen från några helt underbara dagar i Sydney...Flög dit i lördags för att fira Adrians födelsedag! Det var Hawaii party med pool. En otroligt lyckad kväll...Resterande tid har spenderats på beachen och shopping i Bondi. Vädret har varit strålande och varje dag har jag och min bästa Anna möts upp på lunch och drinkar. Stor del har spenderats i deras pool med varsin paraplydrink med cocosnöt vatten och malibu, en riktig hit. Blir fler av dom i sommar!!!

Det är jobbigt att vara så långt ifrån sina vänner...Jag och Anna träffades i Barcelona för 4 år sen...(shit vad tiden går snabbt) och har hållt kontakten sen dess, Hon är en av mina bästa vänner och vi trivs så bra ihop! Saknar henne redan!

Här bjuder jag på lite bilder från dagarna i Bondi=)





















 


Julmys hos Per och Janne!

I söndags var det en härlig juldag hemma hos Per och Janne med otroligt god jul mat. Allt, ja nästan allt som ska finnas på ett julbord hade vi fått tag i. Tacka vet jag IKEA food=) Det var en mysig afton och man kände en strimma av julstämning gå igenom hela kroppen...Klädde gran och mys i värmen! Julstämningen var inget i jämförelse med jul hemma men känslan fanns där och den oslagbara svenska julmaten. Även våra Australien vänner njut av köttbullar, prinskorv, glögg, julmust, janssons m.m

I helgen ska jag åka till Sydney och hälsa på underbara Anna. Hennes pojkvän har fyllt 30 så det blir överrasknings fest i Hawai tema. Ska bli sjukt kul. De bor på bästa stället i Sydney, Bondi Beach!

Ha en härlig helg mina vänner!

Over and out!


/ Maria



RSS 2.0