Ett år har passerat...

Känns helt otroligt vad tiden går snabbt...Jag kan inte riktigt fatta att ett år har passerat. Tänker tillbaka på när vi satt på flygplatsen med oro och förväntan för vad som komma skall. Man hade ingen aning om vad som väntade...

Människor har kommit och gått och man har hunnit med mycket resor och upplevelser under året som har gått.
Det bästa med Australien är alla underbara människor man träffat. Vänner som man förhoppningsvis kommer hålla kontakten med genom hela livet!
Australien är ett helt underbart land med otroligt trevliga och tillmötesgående människor och en öppenhet som jag inte stött på någon annanstans.

Jag älskar livet härnere med deras avslappnade attityd, härliga väder och NO WORRIES!

Tänkte att detta skulle bli en liten sammanfattning av året som har gått men kan inte beskriva tiden härnere genom några rader. Det är så mycket som har hänt de senaste 12 månaderna.


Nu är det inte många månader kvar och ska njuta till fullo av vår sista tid down under! Sen väntar Asien och hemresa!


LOVE

//// Mia

plugg plugg plugg

Nu känns det som jag är inne i en pluggperiod. Jag hinner inte mycket mer än att plugga. Kommer hem o sätter mig framför datorn med mitt arbete, pluggar hela kvällen för att sen lägga mig och vara utvilad till nästa dag och en ny lektion.
Vi håller på med ett stort inredningsprojekt som är väldigt kul och en riktig utmaning. Vår största arbete hitills. Nu är det knappt 4 månader kvar av utbildningen och känns helt galet att tiden kan gå så fort...I februari är jag färdig och har mitt diploma...Och sen då, vad händer sen??? Jag skulle nog vilja fortsätta mina studier antingen inom design eller mode men får jag ett bra jobb blir det nog det framöver. Får se vart vägarna leder mig.

"All things has an end but that also lead you to a new beginning"

Nu väntar tv:n och Entourage. Jag har blivit som förhäxad av denna fenomenala serie.


SOMMAREN ÄR HÄR!!!!

Har precis varit ute på en powerwalk...Skönt att komma igång efter att jag var sjuk förra veckan och inte blev det mycket träning när Emelie o Jocke var här men då var det ju semester=)

Är helt underbart väder 25 GRADER, sommaren har äntligen kommit till Mellis! Som vi har längtat!
Nu har vi 4 härliga o varma sommarmånader framför oss! SHIT bara 4 månader kvar... klump i magen, ångest! Älskade Melbourne och Australien. Typiskt att man har förälskat sig i en stad så långt bort. På andra sidan jorden från vänner o familj! Jag älskar livet här o vad man kommer sakna allt och alla. Visst är det helt otroligt underbart att resa och se nya platser men det bästa på vägen är ju alla underbara vänner man träffar under resans gång! Som nu i vårat kollektiv. Vi har ju blivit som en familj och gör allt tillsammans. Helt otroligt egentligen att man kan funka att bo ihop så bra med männsikor. Det är ju väldigt unikt!


Helgen har passerat utan några större bravader.
Jag har jobbat hela helgen...långa dagar! Känns extra tungt när solen strålar o alla sitter utomhus och njuter av helgledigt! I lördags var jag ute sväng på Chapelstreet med Jamie. Drack lite rekordelig pear och chattrade!

I söndag fyllde älsklingen år! Var på middag på Basque, ett spansk tapasställe. UNDERBAR MAT!!!




St Kilda






MISSS YOU ALL!!!!!







längesen nu...

Några underbara veckor av lov har passerat och en resa längs västkusten med goa jönköpingsborna Emelie och Jocke har hunnits med. Det är därför jag har varit dålig på att uppdatera det senaste! Vi har haft underbara veckor tillsammans och tiden har bara flygit iväg. 

Vi har haft det kanonbra och hunnit se och uppleva mycke! Vi hade en vecka i Melbourne innan vi flög till Perth och roadtripade på den västra sidan landet!

Jag orkar inte sammanfatta 3 veckor, det skulle bli en lång uppsats men här kommer lite bilder över de senaste veckorna som har passerat!!!


Melbourne



FOOTY=)





Resan längs västkusten!

PERTH





Rottnest Island



Tandemcykling runt ön




Margaret River, vintur





Pinnacle Dessert


Vacker soluppgång över pinnacles



Kangaroos





KALBARRI- national park







Sanddyner!!!


Back in Melbourne



Sista kvällen med gänget:



OVER AND OUT!





RSS 2.0