jobba, jobba, jobba...


Solen skiner i Melbourne och jag är lycklig!

Helt slut efter att jag har jobbat ett 10 timmarspass... Det värker i mina ben och kroppen är mör så nu blir det chill i soffan ett tag.
Solen har varit framme hela dagen så nu är våren nära!!! Nästa vecka kommer den skina lite extra och nu är det snart vår och varmt i Melbourne. Som jag längtar efter värme och sol! Snart kommer Emelie och Jocke o hälsar på! Det ska bli sjukt kul att ses. Nu sitter dom på planet på väg till KL(Kuala Lumpur). De stannar i Malayisa 1 vecka och sen spenderar vi 3 veckor i Australien ihop. Vi ska resa längs västkusten till Perth och förhoppningsvis Broome....Åhhh vad jag längtar. Det ska bli underbart! Jag kan knappt vänta! Men den som väntar på nåt gott...

Igår hade vi myskväll. Kollade på "crazy heart" och beställde homedelivery, thaimat. Grön curry, röd curry, penang curry, LOVE IT!!! Härlig fredagskväll!

Saknar er därhemma!

Kramar/ mia

Dålig uppdatering det sista...

Nu var det ett tag sen jag skrev... Har varken hunnit eller haft lust! Det har varit fullt ös det senaste. Brosan har varit på besök i 10 dagar. Han bokade en impulsresa och bara några dar senare infann han sig på Tullamarines flygplats! Vi har haft härliga dagar tillsammans i Melbourne. Vi har varit på casinot, varit ute på middagar, druckit öl, shoppat och haft riktigt trevligt. Tyvärr går ju dagarna alldeles för snabbt och tiden springer iväg när man har roligt! Det har varit jättekul att träffa han och jag hoppas han är nöjd med dagarna här! Här kommer lite bilder från dagarna härnere...













GEELONG

I lördags åkte jag och Joyce till Geelong för att träffa Geelong-steven! Kvällen började med pizza hos hans vänner. Sen spenderade vi kvällen på Steves bar. Drinkar, dans och liveband. När vi beställde kaffe i baren insåg vi att det kanske var dax att dra sig hemot. Vilka partypinglor, som beställer kaffe i en bar...Efter utekvällen stannade vi och åt steaksandwich. Alltid så gott med mat efter en sen utekväll. Då smakar allt som godast!!!
Framåt småtimarna somnade vi  framför "vänner" i soffan.
På söndags förmiddagen kom killarna. Då bar det av till en vingård utanför stan. Åt underbar mat och njöt av gott vin. Solen sken så vi satt ute och såg ut över det vackra landskapet. En hellyckad helg och otroligt mysigt avslut på en hektiskt vecka...

















MH Design

Jst nu läser vi marknadsföring i skolan och designar våra egna visitkort. Min loga är redan färdig så nu är det bara själva designen som ska utformas. Alla delar i skolan är kul och viktiga delar inför kommande jobb. Genom att läsa design blir man intresserad av olika delar inom design och vill utvecklas inom de olika designområderna. Tycker man om desig gillar man nog det mesta som har med design att göra! Min smyckesdesign har utvecklats och jag har nu designat hela 17 armband.  Nu gäller det bara att försöka markandsföra sig och förhoppningsvis sälja smyckerna.
V får se hur detta artar sig. Kanske får bli en egen hemsida så småningom där jag kan starta min egen webbshop!

I förra veckan fick jag tillbaka mitt stora designprojekt och mina moodboards.

Så här blev resultatet.





Jag och killarna!

Känns som det alltid är jag och killarna så det är kul att Joyce har flyttat in. Även om jag älskar att umgås med killar för de är så härligt ärliga och enkla men ibland behöver man umgås med tjejer för att prata av sig och bara vara sådär djupa och komplicerad som vi är ibland=) Det är kul med en ny tjej i lägenheten...Hon stannar hennes sista 2 månader här innan hon flyttar tilbaka till London efter två år i landet down under.
Vi har bott i Australien över 9 månader nu...Sjukt länge! I skolan är det 110 som gäller med inlämningar varje vecka. Just nu gör jag "kitchen design" i skolan och har börjat lära mig CAD!
Känns konstigt att halva utbildningen är avklarad så nu har vi börjat planera resor i Asien innan vi åker tillbaka till Sverige...men ingen bråska. Det är ju ca 8 månader kvar!

Ikväll blir det nog bio....med killarna!

RSS 2.0