ZEBRA...







Ikväll är det JAMMING PARTY. Jochens födelsedag så ikväll firar vi! Punch, musik på högsta volym och ölen på kylning. Zebraklänning på! Lets get this party started!!!




FOOTY!!!

I fredags var vi ett gäng på FOOTY, Australiens fotboll. Man får både sparka bollen och kasta den till varandra och ganska ruffig sport det där! Det var riktigt kul och härlig stämning var det med 88,115 galna Ozzie supporters på läktaren! Alltså halva Jönköpings befolkning. Kan ni tänka er vilket härlig stämning!!! Sen tog vi en öl på Casinot...Jag spelade bort lite pengar på lyckohjul. Hade lite flyt i början men sen gick det utför..

En lyckad fredagskväll i Mellis!



Design

Sitter i skolan och gor planritningar! Just nu haller vi pa med ett projekt dar vi gor inredning at ett par som precis kopt ny lagenhet i Melbournes riviera. Sitter och kollar upp lite inspiration. Min inredning kommer ga i svart och vit med romantiska inslag av fransk design! I love tolix! Sjukt snygga stolar som passar till alla stilar och miljoer!

Nu maste jag plugga vidare. CIAO!





Het natt i Melbourne...

Igår var vi ute och åt i city med Anna och Adrian som är på besök från Sydney! (Jag träffade dom när jag pluggade spanska i Barcelona!) Senast vi träffade dom var när vi bodde hos dom i Sydney för ca 2 år sen! Det var sååå himmla kul att ses igen=) Även om jag och Anna ses sällan så är hon ändå en väldigt bra vän till mig!

Vi åt middag i en mysig liten kulerstensgränd med massa mysiga restauranger och barer. Hamnade på en spansk restaurang med underbart god mat. Jag och Tim åt känguru! Sen går vi vidare till en liten undangömd pärla i Melbournes okända nattliv Murmur...ligger i en undangömd graffitimålad gränd. När man kommer upp för trapporna möts man av den mysiga inredning och känns som man tog trappan upp till Kuba. Här lägger dom ner kärlek och tid på drinkarna och det är värt väntan. Kvällen avslutas på Cookie. En underbar rooftop bar med utsikt över staden. dansar till DJ:n härliga åttiotalsdängor och köper öl i din mysiga lilla baren! Det är just det här med Melbourne som jag älskar...De undangömda utelivet som man inte kan hitta någon annastans!





Skittelefon....

Blev sååå himmla frustrerad igår när min mobbe slutade fungera...Alla nummer alla meddelanden, BORTA! Varför? Fastän skärmen är helt svart har den ändå väckt mig två dar i rad med ett alarm vid 6.30 som den bara vill jäklas med mig. Den har liksom inte gett upp helt än. Vägrar fungera men ska ändå ringa tidigt på morgonen...
Idag har jag iallafall investerat i en ny mobiltelefon. Eller investerat och investerat 50 dollar kostar den och jag hoppas den håller året ut...Snygg är den inte heller. Speciellt inte i detta landet där alla, ALLA har Iphones.
Sen har min klocka börjat sacka efter. Man kan knappt märka det ibland men sen när man är på väg till skolan inser man att den har sackat efter 15 min., vilket är ganska mycket när man inte prioreterar att vara i skolan tidigare än vanligt...

Jaja vad är väl livet utan prylar...
fruktansvärt långtråkigt!


Jag hatar avsked...

I fredags sa jag hejdå till Kia som lämnar oss och åker hem till Sverige...I flera veckor hade man varit inställd på att hon skulle åka hem men man kunde inte riktigt fatta hur jobbigt det skulle bli. Gråtandes kramades vi hejdå på Armadale station. Jag grät som en liten unge.  Det var jättetungt att ta avsked av min underbara syster. Hon är inte bara syster utan även en av mina bästa vänner. Kommer sakna henne helt sjukt mycket. Vem ska jag nu mysa, skratta, shoppa och skoja med.
Älskar dig Kia...Du är saknad!

Nu blev allt genast jobbigare när man inser hur länge det kommer kännas innan man får träffa alla igen...




Sydney...

Alskar Sydney...

Spenderade helgen i Sydney:

En helt underbar stad som har allt. Den vackarste hamnen i varlden med det stroslagna operahuset och harbourbridge. Havet omger den vackra staden och farjan till Manly ar en otroligt fin utsikt over staden! Det ar inte bara stortadsliv som lockar utan aven strandlivet har! BONDI ar min favorit har skulle jag vilja bo bland alla surfare och soldyrkare langs den avlanga vita stranden! Den mysiga atomosfaren och installningen "no worries" tas pa storsta allvar! Langs Bondi ligger surfbutiker, restauranger och barer! Alskar det!!! Jag har en langtan hit att fa bo i ett beachhouse i detta underbara strandliv men med bara med 20 min. in till city...







RSS 2.0