snygg väggprynad...

Blev förälskad i denna tavlaoch har så mycket minnen från platser och ställen vi har varit härnere i Melbourne.
Till och med våran station armadale är ju med. Vill ha, vill ha...!!! Tycker verkligen om trenden med bokstäver i inredning, överallt ser vi bokstäver, ord och citat och det är så grymt snyggt.  Hoppas det är här för att stanna!


Min födelsedag!

Igår firades jag på morgonen av Tim, Per och Janne. De kom in med champange och exotiska frukter och så sjöngs det...ja må hon leva, ja må hon leva! Och så fick jag finfina paket. På dagen var jag i skolan och där sjöngs det också...

Klasskompisen Josh:
-So you are turning 21 today? Happy birthday!

Jag:
Thanks! I am actually turning 25 today.

Josh:
-WHAT??? Really!

Det tar jag som en komplimang=)Inte som när man var 17 och lurade folk att man var 23. Då ville man se äldre ut men nu har det vänt. Nu blir man bara glad om nån tror man är yngre!

Efter skolan mötte jag upp Tim på lunch...Sen gick vi runt i stan och shoppade och bara njöt av underbara Melbourne. Det är sjukt att varje gång man vandrar runt i stan hittar man nått nytt. En cool liten gränd med massa häftiga restauranger och fik eller en ny gata man aldrig vandrat på förut. Jag älskar det! Alla små undangömda godbitar som krävs lite tid att upptäcka. Små guldkorn här och var!
Vi gick runt i Chinatown och sen stannar vi utanför ett hotel mitt i stan. Här blev jag överraskad!  Vi skulle bo på hotell i natt och sen skulle vi iväg nånstans på kvällen. När vi går runt i stan glider Geelong-Steven upp i sin röda sportbil och frågar om vi ska med. Jag tror fortfarande att jag och Tim ska till nån restaurang och äta och han ska skjutsa oss dit. När vi kommer fram till Lygon street och Little Italy är det ett bord bokat för 9 pers. Vilken härligt överraskning. Att fira den med sina vänner här i Australien. Ett perfekt avslut på denna dag!

En helt undebar födelsedag. Blev så firad och överraskad...



Hela ganget...








HAPPY BIRTHDAY!!!


Att fylla år brukar vara något jag längtar till. Räknar ner månader, veckor och dagar innan det är MIN födelsedag. I år har det inte varit så. Visst var man lite pirrig på morgonen när man hörde dom tissla och tassla innan dom kom in och sjöng men ingen direkt längtan som annars. Redan vid nyår när jag och Steve tittade upp på stjärnhimmlen och pratade om det nya året kände jag en ångest i magen. 25 år. Det känns så vuxet, inte gammalt men vuxet. Nu är man är inte ungdom längre utan vuxen. Dags att ta tag i sitt liv och börja planera för sin framtid. Så kände jag då och det var nog det som gjorde att jag tog mitt beslut att börja studera härnere. Jag ville påbörja nåt. Jag älskade när man var 20 men jag älskar där jag är i dag också. Så mycket man har gjort och upplevt dom senaste åren. Rest, pluggat, jobbat och allt underbart roligt med alla vänner. Allt det där som man trodde man skulle sakna när man fyllde 25. Det är fortfarande här. Jag bor i Australien, har underbara vänner både här och hemma, festar som förut och upplever saker hela tiden. Jag älskar mitt liv och även om jag känner mig som 22 och tycker åren går alldeles för snabbt inser jag ändå att jag trivs. Jag trivs där jag är i mitt liv och med allt runt omkring mig. Visst saknar jag er alla därhemma. Men jag älskar mitt liv här!

Som jag avslutade på nyårsafton:
-Detta ska bli mitt bästa år någonsin...

Cat Steven is king!

I fredags var vi på en magisk konsert med Cat Stevens. Hans första spelning i Australien på 36 år. Ni kan väl gissa att stämningen var på topp. Helt underbart!!! Vilken musik, vilka texter. Han är allt en legend den där Cat Stevens eller Yusuf Islam som han nu heter.Med det namnet hade han lite svårigheter att komma in i detta hårdbevakade land...

Vilken musik, vilka texter...Cat Stevens is king!

 

 


Höst shopping.....

Idag har jag och Jamie varit och shoppat på Chapel. Lte nya höstplagg har inhandlats. I mina favoritaffärer, Hello gorgeous och Bradot!LOVE IT!!!! Här får ni ett smakprov av det som shoppades idag.



En liten uppdatering av de senaste dagarna:

Helgen har varit underbar har hunnit med middag på vietnamesisk restaurang och provade krokodil för första gången. Dt var en smakupplevelse, riktigt gott faktiskt, ser ut som kyckling men smakar fisk...I lördags var jag ute på Chapelstreet med Rosie och några vänner till henne. I söndags hade Danny födelsedagsfest så där hamnade vi allihopa. Danny är en sån härlig person trots sina fyllda 39 känns han yngre än 20. Lever fortfarande sitt rocksjärneliv utan en tanke på morgondagen. Åldern har ingen betydelse...
På natten var det fotboll som gällde även om jag var trött och slumrade några gånger var det härlig stämning att följa VM!
Måndagen var vi lediga så sov bort större delen av dagen men det kan behövas ibland när man inte sover som man ska=) Lunch blev frukost på ett coolt hak i Prahran. En riktigt lyckad långhelg med vänner och pojkvän!

4 ÅR!

I lördags firade jag och Tim 4 år tillsammans! Det fiarde vi med finfin mat på Restaurang i St Kilda. Där det ligger restauranger och barer om vartannat längs strandpromenaden. Jag älskar maten här, finns grymt bra utbud av allt, verkligen allt!!! Inte konstigt att Melbourne är rankad "the most liveable city in the world" inte bara för det kulinariska utbudet utan även för dess sportintresse och blandade kultur. Älskar staden och allt den har att erbjuda...





Här firade vi 1 år tillsammans på piren i älskade lilla Jönnet...

plugg...

Jag har haft en otroligt rolig helg men alldeles för lite sömn. Efter två veckors lov med massa jobb känner jag mig inte utvilad och redo för skola igen. Det är bara att ta sig i kragen och kämpa på. På fredag är det presentation och inlämning av arbete. Detta är min moodboard inför designuppgiften.


RSS 2.0